Temizlik Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

01-11-2022 12:37
Temizlik Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Temizlik Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar

Mis kokan, hijyenik ortamlarda yaşamayı kim istemez ki.. Bunun için de yorgunluk, üşengeçlik demeden düzenli olarak temizlik yaparız. Peki ya bu temizliği doğru bir şekilde yaptığımızdan emin miyiz? Eğer ki yaptığımız temizlik, doğru bildiğimiz yanlışlıklar içeriyorsa yaptığımız temizlikte etkili sonuçlara ulaşmamız zorlaşır.

Sizler için ev temizliği konusunda en sık görülen doğru bildiğimiz yanlışları özetlemek istedik;

Evimizde en çok temizliğine önem verdiğimiz mobilyalarımızın parlak görünmesini sağlamak için, Hijyenkapında Biocaps Yüzey Temizleme malzeme kullanımını doğru yöntemle, beze sıkarak silmemiz gerekir. Aksi durumda mobilyalarımızı doğrudan kimyasal madde ile temasa maruz bırakmak, mobilyalarımızın parlaklığını soldurmanıza neden olabilir.

Evimizde bir diğer zor ve zaman alan işlerden biri olan cam silmek doğru yöntemlerle yapıldığında aslında oldukça kolay ve pratik bir iştir. Camınızı gazete ile silerseniz camınızın ayna gibi temiz görünmediğini fark edeceksiniz. Cam temizlemenin en iyi yolu Hijyenkapında Mikrofiber Bez ile silmektir.

En sık kullandığımız mutfaklarımızı temizlerken organik temizlik ürünlerini kullanmak yerine, virüslere ve bakterilere karşı etkinliği fazla temizlik ürünlerini kullanarak daha hızlı çözüm odaklı temizlik sağlayabilirsiniz. Kullanmış olduğunuz bulaşık makinelerinizin kapasitesi kadar bulaşık doldurursanız daha etkili sonuç alabilirsiniz. Bu sayede su tasarrufunu sağlamış olursunuz.

Tuvaletler mikropların en kolay biriktiği yerdir. Tuvaletteki fırçayı ıslak bırakmak, fırçada oluşan mikropları öldürmediği gibi aksine daha çok mikrobun yayılmasına neden olur. Bilinen en yanlış yöntemlerden biri ise çamaşır makinelerinin içine kapasitesi kadar kıyafet atarak, hem su tasarrufu sağlayabilir, hem de lekelerin daha kolay çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Daha çok miktarda ve farklı türlerde temizlik maddesi kullanmak zorlu lekelerle baş etmek için yeterli değildir. Birçok temizlik ürünü birlikte kullanılırsa, kimyasal bir reaksiyona sebep olacağından temizlik açısından etkili sonuç vermez. Ayrıca reaksiyon sonucu insan sağlığını tehdit edebilecek sorunlar ortaya çıkabilir bu nedenle temizliğin daha verimli olması için www.hijyenkapinda.com üzerinden hızlı ve güvenli siparişle satın alabileceğiniz Cif Deterjanı kullanabilirsiniz.

Halınıza dökülen lekeyi bezle hemen silmek ve halıyı bol su kullanarak yıkamak son derece yanlış bir yöntemdir.Bu durumun aksine halıya dökülen lekeyi kuru bir bez ile yaymadan almak ve leke çıkarıcı deterjanı yüzeye püskürterek bir süre bekletip daha sonra yavaşça temizlemek gerekmektedir.


Doğru Temizlik ve Hijyen konusunda etkili çözümlere ulaşmak isterseniz; www.hijyenkapinda.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.