Profesyonel Temizlik İçin Hijyen Kapında

02-06-2022 13:07
Profesyonel Temizlik İçin Hijyen Kapında

Konforlu ve fonksiyonel ürünler bir tık uzağınızda…

Otel, hastane ve yurt gibi mekânların içerisindeki memnuniyet düzeyini mekânların içerisinde kullanılan ekipmanlar ile sağlamak önemlidir.

Ergonomik ve kullanım kolaylığı sağlayan Hijyenkapında Evo Beyond Köpük Sabun hijyenik ve pratik özelliğiyle uzun yıllar boyunca problem yaşamadan kullanabileceğiniz ürünlerden biridir.

Birçok işlevi bir arada kullanmak hijyenkapında ile çok kolay… Pratik çalışma sağlayan fonksiyonel ürün özellikleri taşıyan yüksek standartlar için tercih edebileceğiniz Çok İşlevli Z Katlama Havlu Dispenseri 4 farklı işleve sahiptir; 1000 ml kapasiteli tek elle kullanım imkânı olan köpük sabun dispenseri 500 kâğıt kapasitesi ile elektronik olarak çalışır ve dört farklı zaman ayarı mevcuttur. Ayrıca kokuyu fan sistemi ile ortama yayarak güzel koku verir. Ürün montajlı dekoratif aynası ile göze hitap eder.

Hazırlamış olduğumuz maksimum ürün çeşitliliği sizlere profesyonel ve uzun süreli kullanım avantajı sağlayacaktır.

Ziyaretçilerin banyo ihtiyaçları sırasında en çok kullandıkları saç kurutma makinesi ürünü özenle seçilmelidir. Hijyenkapında Fantom Prohair otel tipi saç kurutma makinası 1000W gücü ile duvara monte edilebilmektedir. Şık görünümü ile misafirlerinizin beğenisini toplar.

Pratik olmasının yanı sıra güçlü performansı ile Hijyenkapında Promax 800M3 Islak Kuru Çelik Gövdeli Profesyonel Elektrikli Süpürge verimli performansı ile kusursuz temizlik sağlar.

Hijyenkapında Fantom Procart 52 İkili Çamaşır Toplama Arabası işlerden sorumlu görevlilere büyük kolaylıklar sağlamakta ve zaman kazandırmaktadır. Uygulama ve iş alanına göre, çöp torba kilitleri sayesinde kullanım rahatlığı sunmaktadır.

Profesyonel temizlik için ürünlerimizin fonksiyonel özelliklerinden yararlanarak temizlik sürecinizi konforlu hale getirebilirsiniz.

Hijyenin yanı sıra güvenliği sağlamak oldukça önemli hususlardandır. Otel, hastane ve yurt gibi mekânların çok sık tercih ettiği hijyenkapında Kaygan Islak Zemin Uyarı Levhası sayesinde,oluşabilecek sorunları engelleyebilirsiniz.

En doğru çözümü sunan tüm beklentilerinizi karşılayacak yüksek kalitede ürünleri sizlerle buluşturduk.

İhtiyacınız olan fonksiyonel ürünlere www.hijyenkapinda.com adresinden uygun fiyat ve ücretsiz kargo seçeneği ile ulaşabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.