Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

10-10-2022 10:31
Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

Pratik Ev Temizliği Nasıl Yapılır?

Ev temizliği düzenli periyotta yapmamız gereken ama çoğunlukla gözümüzde büyüyen işimiz… Düzenli yapılması gerektiği için herkesin kendine kolay gelen bir püf noktası vardır temizlik konusunda. Temizliği kolaylaştırmak için yapılacak olan en önemli taktiklerden biri işleri planlamak.

Temizlik listenizde yapılacak şeyleri büyük işler ve küçük işler olarak ayırabilirsiniz. Yapılacak işlerin sıklığına ve boyutuna göre, birkaç farklı çizelge oluşturmayı deneyebilirsiniz. Fırının arkasını ya da çekmecelerin içini temizlemek gibi yılda birkaç kez yapılması gereken büyük işleri bir listeye koyabilirsiniz.

 

Temizliğe başlamadan önce odaların pencerelerini açarak temiz havanın evinize girmesini sağlayabilirsiniz. Yerleri hijyenkapında fantom promini elektrikli süpürgesi ile derinlemesine temizleyebilirsiniz. Buzdolabını dezenfekte etmek gibi orta boy işleri "haftalık” listesine koyabilirsiniz. Mutfaktaki yağ ve kirleri temizlemek gibi ufak işleri "günlük mutfak işleri” listesine ekleyebilirsiniz.

Tozların etrafa dağılmasını önlemek için hijyenkapında mikrofiber bez ile daha etkili temizlik sağlayabilirsiniz. Eğer odanın tüllerini ve perdelerini yıkamak isterseniz, temizliğe başlamadan önce onları makineye atmalı ve diğer yandan hijyenkapındaequinox equ yağ çözücü ve porçöz pas ve kireç çözücü üzerine beklemesi gereken ürünlerin üzerine sıkarak zaman kaybetmeden diğer işlere başlayabilirsiniz. Böylece siz diğer işleri yaparken bir yandan lekelerin çözüldüğünü fark edeceksiniz.

Diğer tüm işlemler tamamlandıktan sonra hijyenkapında automill pro parlatma bezi ile etkili parlaklık sağlayabilirsiniz. Normal gündelik yaşam alanlarının temizlenmesinden sonra banyo gibi ortamların temizliğinde de ilk önce hijyenkapında biocaps suda çözünen probiyotikli zemin temizleyici başlangıç seti ile etkili zemin temizliği yapabilirsiniz.

Pratik ev temizliği için yüksek kalitede ürünleri sizlerle buluşturuyoruz.

İhtiyacınız olan fonksiyonel ürünlere www.hijyenkapinda.com adresinden uygun fiyat ve ücretsiz kargo seçeneği ile ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.