Hijyen Kapında ile Yaşam Alanlarınıza Uygun Kokular

29-11-2022 10:03
Hijyen Kapında ile Yaşam Alanlarınıza Uygun Kokular

Hijyen Kapında ile Yaşam Alanlarınıza Uygun Kokular

 

Evlerin, ofislerin, iş yerlerinin olmazsa olmazı kokular, her mekânın tamamlayıcı unsurlarıdır. Soluduğunuz havanın hem temiz hem güzel kokmasını kim istemez ki?

Özellikle doğanın kokuları bize iyi hissettiren vazgeçilmez kokulardır. Ve bu kokuların insanlar üzerinde etkileri yalnızca güzellikleri ile sınırlı kalmaz. Konsantrasyon, fiziksel ve psikolojik sağlık, bilinçaltı, hafıza konusunda da etkileyici faydaları bulunmaktadır.

Bir üniversitede yapılan araştırmalara göre, kokuların tetiklediği anılar daha net, daha güçlü ve daha duygusal olma niteliğindedir. Bunun nedeni, beynin kokuları işleyen kısmının duygu ve hafıza ile ilgili kısımlarla doğrudan ilişkili olmasıdır.

Örneğin zambak çiçeğinin kokusu, rahatlatıcı, sakinleştirici ve stres azaltıcı bir etkiye de sahiptir. Bu nedenle temizlik malzemelerinde, oda parfümlerinde koku aroması olarak sık tercih edilen bir çiçektir.

Zambak çiçeğinde olduğu gibi her çiçeğin kendine özgü etkisi ve özelliği vardır. Örneğin papatya kokusu, kaygı azaltma ve uykusuzluğa karşı etkilidir. Bu nedenle özellikle papatya kokusu ev, ofis ve araçlarda sık tercih edilir. Equinox Daisy Oda Parfümümüz ile istediğiniz mekânlara temiz, ferah ve sakinleştirici bir atmosfer sağlayabilirsiniz. Ayrıca elinizdeki oda parfümleri bittiği zaman plastik israfını önlemek üzere her defasında yeni bir şişe almak yerine Biocaps Suda Çözünen Probiyotik Oda Kokularımızı kullanmanızı tavsiye ederiz.

Sadece çiçeklerin kokusu değil, gıda olarak tükettiğimiz bazı meyvelerin kokusu da insanlar üzerinde olumlu etki bırakabiliyor. Bunlardan en ünlüsü karpuz, çilek, narenciye kokusu olmakla birlikte mango da hoş bir kokuya sahip olan ve sıklıkla tercih edilen meyve aromalı kokulardandır. Mango kokusu papatya gibi sakinleştirici ve rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Öte yandan insanların psikolojisini olumlu yönde etkileyen bir yanı olduğu da gözlenir. Mango ve turunç kokularının rahatlatıcı etkisini siz de Air Wick Oda Kokusu Decosphere Mango & Turunç ile deneyebilirsiniz.

Kokuların insanlar üzerindeki etkilerine siz de inanıyor,bulunduğunuz ortamların güzel kokulara sahip olmasını istiyor ve ev, ofis, iş yeri gibi mekânlarda oda kokusuna yer veriyorsanız profesyonel koku makinelerimizden istediğiniz ortama uygun olanlarını www.hijyenkapında.com sitemizden kolayca seçip temin edebilirsiniz.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.